Našo očalnico boste našli na Stari cesti 61 v Naklem. Pred samo očalnico je tudi parkirni prostor, kjer boste lahko v času obiska/pregleda tudi brezplačno parkirali. Naši prostori so tudi ustrezno klimatsko hlajeni. 

Z avtom

Če se na pregled ali nakup očal pripeljete z avtom, je v neposredni bližini stavbe, v kateri nas najdete, na voljo veliko brezplačno parkirišče. Do nas pa vas skozi središče Nakla vodijo usmerjevalne table.

Iz smeri Kranja se pripeljete skozi središče Nakla in nadaljujete v smeri Strahinja. Nahajamo se ob levi strani ceste tik pred nadvozom nad avtocesto.

Iz smeri Ljubljane na avtocesti izberete izvoz Kranj – zahod. Pripeljete se skozi središče Nakla in nadaljujete v smeri Strahinja. Nahajamo se ob levi strani ceste tik pred nadvozom nad avtocesto.

Iz smeri Jesenic na avtocesti izberete izvoz Naklo–Žeje, nadaljujete proti središču Nakla in naprej skozi vas v smeri Strahinja. Nahajamo se ob levi strani ceste tik pred nadvozom nad avtocesto.

Z avtobusom

Avtobusna postaja se nahaja tik ob stavbi, kjer najdete očesno ambulanto in optiko.

Od avtobusne postaje ob regionalni cesti (pri gostilni Marinšek) potrebujete 10–15min hoje skozi središče Nakla v smeri Strahinja. Skozi Naklo vas usmerjajo informativne table z našim imenom.