V vaše izbrane okvire za očala vgrajujemo stekla vrhunske kvalitete. Glede na večletne izkušnje in priznanja vam priporočamo enega vodilnih svetovnih proizvajalcev, japonsko podjetje HOYA.

Hoya slovi po vrhunskih dizajnih progresivnih leč, trpežnih antirefleksnih nanosih in izjemni kakovosti. Podjetje je pomemben inovator na področju očalnih leč. Vsi materiali, dizajni in površinski nanosi, ki jih uporabljajo, so produkt številnih raziskav ter testiranj znotraj podjetja. Hoya je po raziskavi leta 2015 dobila certifikat za najboljša korekcijska stekla na svetovnem trgu.

Prav tako pa vam na željo in potrebe vgradimo tudi stekla ostalih priznanih proizvajalcev očalnih leč. Glede na potrebe in želje vam priporočimo najprimernejša stekla in dodatne nanose za vaša očala. Zagotavljamo vam, da bomo stekla po vaših željah naročili in strokovno vgradili v izbran okvir.

PONUDBA STEKEL

Predstavljamo vam nekaj najpogosteje vgrajenih tipov očalnih leč

ENOŽARIŠČNA STEKLA

RAZŠIRJENA BLIŽINA

PROSTORSKA STEKLA

Lahko se uporabljajo za gledanje na daleč (neskončno) ali za branje (približno 40cm). Imajo enako korekcijsko moč po celotni površini okularja. Ta stekla so primerna za vse vrste dioptrij.

Najbolj uporabna stekla za delo z računalnikom, kjer se vidno polje običajno podaljša do 90cm.

So primerna za delo na blizu in srednje razdalje, do približno 200cm. Olajšajo vam delo v pisarnah, delavnicah in pri podobnih opravilih.

PROGRESIVNA STEKLA

FOTOKROMATSKA STEKLA

SONČNA STEKLA

So stekla, katerih prodaja se v zadnjih letih močno povečuje. Omogočajo vam oster vid na vse razdalje. Namenjena so vsem, ki potrebujejo očala za blizu in daleč in pri tem ne želijo uporabljati dvojih očal. Pri progresivnih steklih dioptrija za daljavo, ki je v zgornji polovici stekla, počasi in neopazno prehaja v dioptrijo za branje, ki je v spodnjem delu stekla. Ob prvem nakupu progresivnih očal, se mora stranka na uporabo novih stekel navaditi, kar ponavadi traja nekaj dni.

So rešitev za tiste, ki na soncu ne želijo menjati očal in so občutljivi na svetlobo. Ta stekla so občutljiva na UV-žarke, svetlobo in temperaturo, zato ob prehodu na sonce potemnijo in služijo kot sončna očala. Omogočajo lažje gledanje na soncu in ščitijo pred UV-žarki. Po zaslugi najnovejših tehnologij je prehod med temnim ter svetlim stanjem zelo hiter in učinkovit. Izbirate lahko med sivim, rjavim in zelenim filtrom.

Z veseljem vam izdelamo tudi nova sončna stekla za že obstoječi okvir. Izbirate lahko med barvo, bazno krivino in želenimi nanosi ali pa vam naročimo nova originalna stekla kot rezervni del.

DODATNI NANOSI

Poleg skrbno izbranih stekel vam v optiki lahko ponudimo tudi dodatne nanose za vaša stekla, ki bodo očala še izboljšala in prilagodila osebnim potrebam.

PROTIZRCALNI NANOS

BLUE CONTROL

UV CONTROL

MIRROR

Omogoča, da stekla odbijejo manj svetlobe in tako omogočajo večji kontrast pri gledanju. Obenem je to tudi estetska rešitev proti bleščanju. Isti nanos poveča odpornost stekel na praske, odbojnost za vodo, umazanijo in prah.

Je primeren za vse, ki v poklicnem in zasebnem življenju veliko časa  preživijo pred ekrani (LCD ter LED displeji) računalnika, tablice, telefona in televizije, ki povečano oddajajo modro svetlobo. Povečana količina te svetlobe lahko povzroča napenjanje oči in utrujenost. Nanos BlueControl je rešitev za udobnejši in bolj sproščen vid pri delu s sodobnimi napravami.

Je nanos, ki zagotavlja zelo visoko zaščito pred UV-žarki. Upočasnjuje staranje oči in preprečuje bolezni in nezaželene učinke UV-svetlobe.

Nanos vam pomaga slediti modnim trendom. Izbirate lahko med zrcalnimi nanosi v petih bleščečih barvah: zlati, srebrni, sivi, modri in rdeči.