Poleg skrbno izbranih stekel vam v optiki lahko ponudimo tudi dodatne nanose za vaša stekla, ki bodo očala še izboljšala in prilagodila osebnim potrebam.

Nanosi, ki ji priporočamo strankam

PROTIZRCALNI NANOS

Omogoča, da stekla odbijejo manj svetlobe in tako omogočajo večji kontrast pri gledanju. Obenem je to tudi estetska rešitev proti bleščanju. Isti nanos poveča odpornost stekel na praske, odbojnost za vodo, umazanijo in prah.

BLUE CONTROL

Je primeren za vse, ki v poklicnem in zasebnem življenju veliko časa  preživijo pred ekrani (LCD ter LED displeji) računalnika, tablice, telefona in televizije, ki povečano oddajajo modro svetlobo. Povečana količina te svetlobe lahko povzroča napenjanje oči in utrujenost. Nanos BlueControl je rešitev za udobnejši in bolj sproščen vid pri delu s sodobnimi napravami.

UV CONTROL

Je nanos, ki zagotavlja zelo visoko zaščito pred UV-žarki. Upočasnjuje staranje oči in preprečuje bolezni in nezaželene učinke UV-svetlobe.

MIRROR

Nanos vam pomaga slediti modnim trendom. Izbirate lahko med zrcalnimi nanosi v petih bleščečih barvah: zlati, srebrni, sivi, modri in rdeči.