Smo podjetje, ki se z okulistiko ukvarja že od leta 2008, in v maju 2014 smo očesni ambulanti priključili še našo lastno optiko. Tako vam lahko ponudimo popolno oskrbo vida na enem mestu. Zavedamo se, da mora biti oskrba vida kakovostna in enovita. Po zaključenem pregledu pri zdravnici specialistki oftalmologije si lahko na istem mestu ob strokovnih priporočilih izberete najkakovostnejša stekla in očala, s katerimi bomo vaš vid popolnoma oskrbeli. Pomagamo vam izbrati prava očala, moderna ali klasična, prav takšna, ki se podajo vašemu stilu in obrazu. Med našo ponudbo boste zagotovo našli očala po vašem okusu in primerni ceni. Veliko pozornosti namenimo tudi izbiri kakovostnih stekel. V očala vgrajujemo le stekla najkakovostnejših blagovnih znamk. S tem v največji meri poskrbimo za vaše očesno zdravje, ostrino vida, zadovoljstvo in čas, ki ga porabite za nakup očal.

Na voljo so vam posebno izdelana stekla – individualna ter stekla z dodatki – ki najbolje ugodijo vašim potrebam. Smo pogodbeni zastopnik za ZZZS, kar pomeni, da pri nas lahko uveljavljate subvencijo za stekla in očala, ki vam pripada po zakonih Zdravstvene zavarovalnice Slovenije. Z naročilnico lahko dobite izbrana  očala brez doplačila. Za uveljavljanje povračila/subvencije s strani ZZZS morate predložiti veljavno naročilnico za očala, ki jo dobite pri zdravniku specialistu oftalmologu.

Zagotavljamo vam 100% garancijo na pri nas predpisana in kupljena očala. S tem vam zagotavljamo, da je vaša dioptrija ustrezno predpisana in stekla natančno ter kakovostno izdelana. Ob ugotovitvi nepravilnosti pri našem delu, vam bomo dioptrijo ponovno določili in izdelali nova stekla na naše stroške. K nakupu kakovostnih očal ste vabljeni vsi tudi, če vam očal nismo predpisali v naši ambulanti. Sprejemamo naročilnice za očala predpisane od vseh oftalmologov v Sloveniji.

Na pregled se lahko naročite v naši očesni ambulanti, ki se nahaja poleg optike.