BLAGOVNE ZNAMKE OKVIRJEV

Da vam zagotovimo kakovostna očala, ki redno sledijo modnim smernicam in najrazličnejšim okusom,  našo široko ponudbo ves čas dopolnjujemo z artikli, ki se predstavljajo na največjih mednarodnih sejmih, ki jih tudi sami redno obiskujemo. V ponudbi lahko izbirate očala različnih blagovnih znamk ter znanih modnih oblikovalcev.

KOREKCIJSKA OČALA | OČALA Z DIOPTRIJO

Osnovni namen očal z dioptrijo je zagotovitev vidne ostrine, lepe, jasne slike, poleg tega pa je ravno tako pomemben tudi sam izgled očal in prileganje le teh na vaš obraz. Korekcijska očala pomagajo odpraviti različne težave z vidom. Nekateri slabo vidijo na daleč, drugi na blizu ali pa je ostrina slike zmanjšana. Glede na težave in predpisano dipotrijo je potrebno izbrati primeren okvir in stekla, ki bodo vaše težave v največji meri odpravila. V Očalnici vam bo izkušeno osebje svetovalo pri izbiri najprimernejšega okvirja, ki se bo prilegal vašemu videzu  in vašemu načinu uporabe očal.

Vabimo vas, da po pregledu pri zdravnici specialistki oftalmologije očala izberete v Očalnici. Zagotavljamo vam 100% garancijo na pri nas predpisana in kupljena očala. S tem vam zagotavljamo, da je vaša dioptrija ustrezno predpisana in stekla natančno ter kakovostno izdelana.

SONČNA OČALA

Pri nas lahko izbirate med široko ponudbo sončnih očal priznanih blagovnih znamk s kakovostnimi stekli in visokim zaščitnim filtrom. Ob strokovni pomoči boste lahko našli prava očala zase, ki bodo ščitila vaše oči pred soncem vse leto. V naši optiki lahko izbirate med sončnimi očali za odrasle in otroke. Vsa očala izdelamo tudi z dioptrijo po predpisih in vaših željah, lahko pa uveljavljate tudi veljavno naročilnico za subvencijo Zdravstvene zavarovalnice Slovenije.

OČALA ZA OTROKE

V Očalnici imamo tudi veliko izbiro očal za vaše malčke. Otroška očala morajo biti odporna na padce in razne poškodbe pri igri, pomembno je, da so lahka in živahnih barv. Vgrajujemo nelomljiva stekla PNX, ki so odporna na udarce, material pa preprečuje razlet stekla ter posledično poškodbe v očesu. Tako jih bodo vaši malčki z veseljem nosili, vi pa boste brez skrbi pred pogosto poškodbo očal.

Našo ponudbo skrbno in redno dopolnjujemo z izbranimi modeli.

ŠPORTNA OČALA

V športni ponudbi lahko najdete tako korekcijska kot tudi sončna očala, ki so še posebej primerna za aktivne športnike. Takšna očala se prilagodijo vašim potrebam po gibanju (športu) in sledijo vašemu življenjskemu stilu. V ponudbi najdete tudi razne dodatke za športne okvirje.

Izberete lahko smučarska očala, plavalna očala, očala za košarko, nogomet, hokej, kolesarjenje, tek in ostale športe.