V Očesni ambulanti Naklo vam že od oktobra 2007 nudimo diagnostiko in zdravljenje očesnih bolezni in vida. Pregledala vas bo ena od zdravnic specialistk oftalmologije z dolgoletnimi delovnimi izkušnjami. S sodobnimi napravami vam zagotavljamo kakovosten pregled in diagnostiko. Prav tako pa tudi nadaljnje zdravljenje. Smo nosilci koncesijske dejavnosti Zdravstvene zavarovalnice Slovenije, tako lahko preglede izvajamo preko kartice zdravstvenega zavarovanja in napotnice družinskega zdravnika. Nudimo vam tudi samoplačniške preglede s krajšo čakalno dobo. Sprejemamo otroke in odrasle. Ambulanta je opremljena za pregled invalidov.

V naši ambulanti lahko opravite pregled vida, meritve dioptrije, meritve očesnega pritiska, pregled oči na biomikroskopu, pregled očesnega ozadja in pregled vidnega polja. Izvajamo tudi eno najsodobnejših preiskav v okulistiki - optično koherentno tomografijo. Samoplačniško nudimo preglede za voznike motornih vozil in ostale potrebe medicine dela.

V primeru bolezni nadaljujemo z zdravljenjem v naši ambulanti in vas po potrebi napotimo na Očesno kliniko v Ljubljani ali k očesnemu kirurgu. Očala lahko ob strokovnem svetovanju in neposredni povezavi z ambulanto in zdravnico specialistko izberete v naši optiki Očalnica, ki se nahaja ob ambulanti.