Kako najlažje do nas?

Dostop do očesne ambulante Naklo in Očalnice je enostaven. Nahajamo se v mirni in urejeni okolici Naklega, 6km oddaljeni od Kranja. Naša dejavnost se nahaja v stavbi skupaj z lekarno, ambulanto družinskega zdravnika, poslovnimi prostori občine Naklo in knjižnico.

  • Z AVTOM

Če se na pregled ali nakup očal pripeljete z avtom, vam je v neposredni bližini, pred stavbo v kari nas najdete, na voljo veliko brezplačno parkirišče. Do nas pa vas skozi središče Naklega vodijo usmerjevalne table.

Iz smeri Kranja se pripeljete skozi središče Naklega in nadaljujete v smeri Strahinja. Nahajamo se ob levi strani ceste tik pred nadvozom dan avtocesto.

Iz smeri Ljubljane na avtocesti izberete izvoz Kranj - zahod. Pripeljete se skozi središče Naklega in nadaljujete v smeri Strahinja. Nahajamo se ob levi strani ceste tik pred nadvozom dan avtocesto.

Iz smeri Jesenic na avtocesti izberete izvoz Naklo/Žeje nadaljujete proti središču Naklega in naprej skozi vas v smeri Strahinja. Nahajamo se ob levi strani ceste tik pred nadvozom nad avtocesto.

 

  • Z AVTOBUSOM

Avtobusna postaja Naklo/Kr.ZD se nahaja tik ob stavbi, kjer najdete očesno ambulanto in optiko.

Od avtobusne postaje Naklo/Kr. (postaja ob regionalni cesti pri gostilni Marinšek) potrebujete 10-15min hoje skozi središče Naklega v smeri Strahinja. Skozi Naklo vas usmerjajo informativne table z našim imenom.