OČALNICA

V maju 2014 smo očesni ambulanti priključili še našo lastno optiko. Tako vam lahko ponudimo popolno oskrbo vida na enem mestu. Zavedamo se, da mora biti oskrba vida kakovostna in enovita. Po pregledu pri zdavnici specialistki oftalmologije, lahko na istem mestu ob strokovnih priporočilih izberete najkakovostnejša stekla in očala, s katerimi bomo vaš vid popolnoma oskrbeli. Tako v največji meri poskrbimo za vaše očesno zdravje, ostrino vida, zadovoljstvo in čas, ki ga porabite za nakup očal.
V očalnici vam s strokovnim očesom pomagamo izbrati prava očala za vas. Moderna ali klasična, prav takšna, ki se podajo k vašemu stilu in obliki obraza. Med našo ponudbo boste zagotovo našli očala po vašem okusu in primerni ceni. Veliko pozornost namenimo tudi ponudbi kakovostnih stekel. V očala vgrajujemo le stekla najkakovostnejših blagovnih znam. Ponudimo vam tudi posebno izdelana stekla in stekla z dodatki, ki najbolje ugodijo vašim potrebam.

PONUDBA OČAL

Trudimo se, da vam zagotovimo kakovostna očala, ki sledijo modnim smernicam in najrazličnejšim okusom. Našo široko ponudbo ves čas dopolnjujemo z artikli, ki se predstavljajo na največjih mednarodnih sejmih, katere tudi sami obiskujemo. V očalnici lahko izberete očala mnogih različnih blagovnih znamk in modnih oblikovalcev.